dijous, 8 d’agost del 2013

Presentació del blog

Molts cops hem sentit la frase “si les parets parlessin...”. Doncs bé, aquest blog està inspirat en les històries que podrien sortir d’una hipotètica conversa amb la nevera.


Una nevera diu molt de les persones que l’utilitzen. Hi ha neveres multiculturals, on conviuen mangos brasilers amb bacallans islandesos, cerveses australianes i pots de salsa Tonkatsu. En canvi, d’altres estan plenes de formatges catalans i verdures conreades a la comarca.

Si hi pensem una estona, podem arribar a sospitar que dins de la nevera hi ha moltes històries per explicar. Com a mínim una per cada ingredient de cada aliment.

La relació dels humans amb el menjar és una de les parts més importants de la cultura. Tots ens alimentem, però cadascú ho fa seguint uns criteris i unes tradicions diferents, que sovint són conseqüència directa d’allò que ha viscut.

Amb aquest blog volem aprendre a escoltar el que ens diuen els aliments. Entendre’ls millor, valorar-los més, ser conscients de fins a quin punt acaben formant part de nosaltres.


Ja que, com explicarem el proper dia, som el que mengem.





2 comentaris:

  1. Interesant la perspectiva d'un blog en el que l'autor conversi amb la nevera. Dalí va començar aixi i mira on va arribar.

    ResponElimina