tag:blogger.com,1999:blog-5084889029072123983.post8871486476892787950..comments2014-01-01T22:55:34.730+01:00Comments on Converses amb la nevera: El pa artesàMarchttp://www.blogger.com/profile/08740611585073126495noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5084889029072123983.post-41686734144831964862013-11-29T11:54:25.323+01:002013-11-29T11:54:25.323+01:00Els pans industrials s'acostumen a portar cong...Els pans industrials s'acostumen a portar congelats als punts de venda, on els acaben de fer en els forns. Si el procés es fa bé i es fan servir bons ingredients, pot quedar un pa bastant acceptable, tot i que no sempre és així. En molts llocs encara fan un pa molt dolent.<br /><br />Al final és qüestió de provar els diferents forns que tinguis al costat de casa i quedar-te amb el que t'agradi més.Sergihttps://www.blogger.com/profile/11199244617878515972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5084889029072123983.post-57518923891904103322013-11-29T11:34:32.516+01:002013-11-29T11:34:32.516+01:00A mi no m'agrada gens el pa de supermercat, pe...A mi no m'agrada gens el pa de supermercat, però crec que el que compro no és pas artesà com dius tu, tot i la diferència.Helena Bonalshttps://www.blogger.com/profile/12459084124496821166noreply@blogger.com